Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Infinity War Thor Marvel's Stormbreaker - elektronisk øks med lydeffekter

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 295,-
Medlemspris 215,-
På lager
SKU
04192-3
   

La barna gå inn i rollen som en Avenger med Thors kraftige og elektroniske Marvels Stormbreaker-øks med lydeffekter av torden og storm!

Våpenet ble introdusert i Avengers-filmen Infinity War, og ble smidd til Thor da hammeren hans ble knust og de trengte et våpen til å bruke mot den onde Thanos. Med denne øksen kan barn spille ut scener og øyeblikk fra filmen, eller skape sine egne superhelt-historier i Marvel-universet. Den elektriske øksen lager tordenlyder slik at rolleleken blir mer autentisk. Skyv på knappen på skaftet for å aktivere lydene, og gå til krig for å redde universet mot den fryktlige skurken Thanos. Perfekt gave til små og modige superhelter!

Inneholder:

  • Stormbreaker elektronisk øks
  • Instruksjoner

Detajer:

  • Mål eske: 24 x 34 x 8 cm
  • Alder: fra 5 år
  • Batteribehov: 2 x AAA (testbatterier medfølger)
Produktdetaljer
ModellE0617
EAN5010993586653
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.