Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Mech Strike Hulken - actionfigur med utstyr - 15 cm

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
06225-35
   

Avengers Mech Strike Hulken actionfiguren er 15 cm høy og har tilhørende Mech utstyr for å beskytte jorden. I møtet med en overveldende trussel har jordens mektigste helter samlet et kraftig nytt sett med verktøy, nemlig Mech Suits. Mech Suits er planetens beste håp mot tilsynelatende uoverstigelige odds. Bli med på den pansrede moroa med Avengers Mech Strike figurer og utstyr. Dette lekesettet kommer med den grønne superhelten Hulken fra Marvel-universet og han har med seg Mech Strike-hansken sin.

Inneholder: 

  • Avengers Mech Strike Hulken actionfigur
  • Mech Strike tilbehør

Detaljer: 

  • Mål: 15 cm (H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF2159
EAN5010993791699
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.