Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Avengers Power Moves Shield Sling - Captain America skjold-utskyter

-33%

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Kampanjepris 196,- Vår lavpris: 294,-
33%
Du sparer: 98,-
Utsolgt
SKU
07226-3

Med Nerf Power Moves Shield Sling kan barn leve seg inn i rollen som supersoldaten Captain America fra Marvel-universet. Denne hansken kommer med en disk som er lik skjoldet til helten. Plasser disken i hansken, hold inne knappen og gjør en 'Sling move' for å sende skjoldet av gårde. Gjør klar for ultimat rollelek som Avengers-leder Captain America.

Helten fra andre verdenskrig, Steve Rogers er Supersoldaten Captain America når han kjemper for rettferdighet som leder for verdens mektigste Superhelt-lag, the Avengers! Det er mer til superhelt-stilen enn bare kapper og flotte drakter. Å være en superhelt handler om å forsvare rettferdighet og vite når det tid for å kjempe som et lag. Barn kan forestille seg det store ansvaret, og superkreftene til sine favoritthelter med Nerf Power Moves, for den ultimate superhelt-rolleleken.

Inneholder:

  • Hanske
  • Nerf skjold-disk
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellE7375
EAN5010993667857
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.