Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Baby Annabell Little Alexander - guttedukke med myk kropp og sovende øyne - 36 cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
03227-43
   

Baby Annabell Little Alexander er den søte guttedukken med sovende øyne og myk kropp. Dukken er 36 cm stor, og oppmuntrer til å utvikle omsorg og ansvarsfølelse.

På det blå og musikalske antrekket kan man nesten gjette på at Alexander ønsker å bli musiker når han blir stor. På både luen og sparkedressen finner man musikknoter og en søt sau med hodetelefoner som danser i vei til musikken. Sparkedressen har enkel passform, og er enkel for små barnehender å ta av og på etter eget ønske. Når det er leggetid vil Alexander lukke de søvnige, brune øynene sine når han legges på ryggen. Kanskje drømmer han om sin musikalske karriere? Dukken kommer også med en drikkeflaske for mer realistisk rollespill.

Inneholder:

  • Baby Annabell Little Alexander dukke
  • Sparkedress og lue
  • Drikkeflaske

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 cm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell706473
EAN4001167706473
MerkeBaby Annabell
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.