Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Brother - interaktiv guttedukke med 6 funksjoner - gråter, drikker og bader - 43 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 548,-
På lager
SKU
04218-117
   

BABY Born Brother - en interaktiv guttedukke på 43 cm som både kan gråte, drikke og bades. Tilsammen har han 6 morsomme funksjoner å utforske!

Ikke bare er BABY Born broren den beste broren i hele verden, han er også den kuleste vennen du kan ønske deg. Det står til og med "kule venner" på snekkerbuksen hans. Gutten med den myke kroppen er alltid høyt og lavt, og med fleksible knær så kommer han seg frem over alt. De eneste gangene han stopper opp er for å ha en liten drikkepause med flasken sin. Han har på seg snekkerbukse, t-skjorte og en stilig blå lue. Hvis noen tar luen hans kan han bli lei seg og begynne å gråte, men får han den tilbake og en god klem vil gråten gå fort over. Ved å trykke på overkroppen hans kan han faktisk gråte ekte tårer.

Inneholder:

  • BABY Born bror-dukke
  • Antrekk
  • Flaske
  • Kam
  • 1 vennearmbånd til barn og dukke 

Detaljer:

  • Mål: 43 cm (H)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Følg bruksanvisningens beskrivelser for bading og tørking av dukken. Det er viktig at alt vann, inkludert på innsiden av dukken, får tid til å tørke helt opp.

Produktdetaljer
Modell830369
EAN4001167830369
MerkeBABY Born
830369 BABY Born interaktiv guttedukke som drikker 830369 BABY Born interaktiv guttedukke som drikker

Drikker

BABY Born Brother-dukken drikker gladelig fra flasken sin.

830369 Interaktiv baby born dukke som kan gråte 830369 Interaktiv baby born dukke som kan gråte

Gråter

Bror-dukken kan til og med gråte ekte dukketårer. Kan du trøste han?

babydukke som kan bade fra baby born 830369 babydukke som kan bade fra baby born 830369

Bader

Guttedukken elsker å bade! Bare husk å tørke ham godt etterpå.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.