Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Born caps med 9 morsomme pins - rosa

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
09184-62-1
   

Det myke stoffet beskytter ikke bare Baby Borns hode mot kulde og solstråler, det tilfører også ekstra pynt og moro. Hver lue inneholder ni gøye trykk, tre av dem kan du sette fast til kanten akkurat sånn du vil ha dem.

  • Originalt tøy til Baby Born-dukker
  • Inneholder 1 stk rosa lue med 9 merker til hver
Produktdetaljer
Modell825440
EAN4001167825440
MerkeBaby Born
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.