Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born høye joggesko i sølv til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 153,-
På lager
SKU
04218-141
   

BABY Born liker å bruke de kuleste skoene. Du kan se de små holografiske støvlene skinne på lang avstand. På sidene er de trendy skoene dekorert med rosa og rose-fargede striper. Når skoene er lukket med borrelåsstroppene, kan BABY Born gå helt til månen i dem. 


Inneholder:

  • 1 par BABY Born sølv joggesko

Detaljer:

  • Passer til dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell831762
EAN4001167831762
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.