Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born dukkeklær - antrekk til 4 årstider - til dukke 43 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 447,-
Utsolgt
SKU
04218-137

Det kan bli ganske så stormfullt om høsten, men den lille fashionista BABY Born dukken lever etter prinsippet at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. Denne klespakken med dukkeklær inneholder antrekk til alle fire årstidene.

Ponchoen er det perfekte antrekket til høsten. Den er utsmykket med fargerike høstblader og anden Berta med paraplyen sin. Når det blir kaldere finner BABY Born vinterjakken med hette frem fra garderoben, på den viser anden Berta hvordan man står på ski. Til de varmere månedene har BABY Born to lette kjoler, en blomstrete kjole med puffede armer til våren og en rosa kjole med søtt trykk av en and som bader til sommeren. Buksene i rosa, lilla, gul og turkis kan brukes til alle de forskjellige antrekkene akkurat som hun ønsker. 

Inneholder:

  • 2 kjoler
  • 1 poncho
  • 1 vinterjakke
  • 4 par bukser

Detaljer:

  • Passer til dukke 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell829424
EAN4001167829424
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.