Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Fantasy Deluxe Princess antrekk - kjole, sko, tryllestav og hårbøyle til dukke 43 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 297,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
04218-145
   

"Det er miiin tryllestav!" - "Nei, den er min!" Baby Born og Baby Born søster krangler om tryllestaven. For Baby Born er veldig glad i tryllestøv og fantasi, men Baby Born søster foretrekker at alle danser etter henne og tryllestaven. De begge er veldig glad i å danse, og prinsessekjolen i regnbuefarger er perfekt å snurre rundt i og tyllskjørtet glitrer helt magisk. Gullsandalene matcher til og med sløyfen i livet. Den nydelige hårbøylen med enhjørning, krone, søte ører og avtakbare pins, det er rett og slett et must!  

Inneholder:

  • BABY Born Fantasy Deluxe Princess
  • Kjole
  • Sko
  • Hårbøyle med pins 
  • Tryllestav

Detaljer:

  • Passer til dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell832028
EAN4001167832028
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.