Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born City Glam radiostyrt scooter med blinklys - kjører fremover og bakover - til dukke 43 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 643,-
På lager
SKU
04218-111
   

Unna vei, her kommer BABY Borns fjernstyrte scooter som kjører både frem- og bakover, og passer til dukker som er 43 cm høye!

Hun kan tross alt parkere den nesten overalt og hun kan bruke de beste snarveiene for å komme seg fra A til B. Den rosa scooteren kan både kjøre fremover og bakover, og Baby Born kan sitte komfortabelt på det brede setet og henge hendene på styret. Når Baby Born skal svinge til venstre eller høyre lyser en lampe i den retningen hun styrer, slik at myke leker og andre venner må passe seg fra veien. Bagasjebrettet har til og med plass til en handlepose eller to. 

Baby Born sine turer er aldri kjedelige, og det er heller ikke scooteren hennes. Det følger med klistremerker slik at scooteren kan pyntes enda mer. Scooteren er i fargen rosa med gule elementer på skjermen, håndtak og lastebrettet bak. Kjør forsiktig Baby Born og god tur!

Inneholder:

  • Baby Born Glam Scooter
  • Fjernkontroll
  • Glitterklistremerker

Detaljer:

  • Mål: 35 x 40 x 20 cm
  • Batteribehov: 4 x AA og 3 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med. 

Produktdetaljer
Modell830192
EAN4001167830192
MerkeBABY Born
BabyBorn fjernstyrt scooter til din dukke 43 cm BabyBorn fjernstyrt scooter til din dukke 43 cm

Fjernstyrt kjøretøy

Scooter med kontroller til din BabyBorn-dukke.

Med sikkerhetsstropper som holder dukken trygt fast på tohjulingen sin Med sikkerhetsstropper som holder dukken trygt fast på tohjulingen sin

Med stropper

Sikkerhetsstropper sørger for å holde dukka på plass.

Pynt etter egen smak med kule glitterklistremerker Pynt etter egen smak med kule glitterklistremerker

Glitrende pynt

Dekorér scooteren etter egen smak med klistremerker.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.