Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Soft Touch Little Boy - interaktiv guttedukke med 7 funksjoner - gråter, drikker og bader - 36 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 464,-
På lager
SKU
08227-21
   

BABY Born Little Boy er en interaktiv guttedukke med 7 funksjoner og tilbehør som oppfordrer til kreativ rollelek. Dukken er ca. 36 cm og er derfor i perfekt størrelse for dukkeforeldre fra 2 år og oppover. La barna mate dukkebabyen sin med den medfølgende flasken, og tørke de ekte dukketårene når gutten er sliten av all leken.

Husk å sjekke bleien jevnlig om den trenger et skift, eller prøv å pottetrene Lillegutten etter at han har spist seg god og mett. Gutten øver på å spise fra tallerken, men foreløpig kun med imaginær mat. Hvis han likevel skulle søle, kan han bades. Og han elsker å bade! Når han er både tørr og mett, er det tid for leggetid. Legg han på ryggen og se han lukke øynene med én gang. Den magiske smokken har også en beroligende effekt, og den er festet til sparkedressen for å alltid være lett tilgjengelig. De bevegelige armene og beina gjør det enkelt å kle av og på dukken, selv for små barnehender.

Inneholder:

  • BABY Born Little Boy dukke
  • Antrekk
  • Potte
  • Bleie
  • Flaske
  • Tallerken med teskje
  • Smokk
  • Fødselsattest

Detaljer:

  • Mål. ca 36 cm
  • Alder: fra 2 år

Merk: Følg bruksanvisningens beskrivelser for bading og tørking av dukken. Det er viktig at alt vann, inkludert på innsiden av dukken, får tid til å tørke helt opp.

Produktdetaljer
Modell831977
EAN4001167831977
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.