Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Bath - badekar med fungerende dusjhode og nakkestøtte til dukke

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 554,-
På lager
SKU
03227-57
   

Det er tid for kveldsbadet, og anda Berta står klar på badekarskanten for å passe på BABY Born når hun bader i dette stilige badekaret. Det hvite badekaret har en rosa og behagelig nakkestøtte for komfort, og kommer med et dusjhode som er montert på siden av badekaret. Fyll badekaret med vann og trykk på dusjknappen for å få vannet til å renne gjennom dusjhodet! Er badekaret tomt når du trykker, kan du høre vannsprut og andre typiske vannlyder. Badeanda kan plasseres hvor som helst langs kanten av badekaret, akkurat som den avtakbare hodestøtten. BABY Born elsker å bade, og dette badekaret gjør badestunden ekstra koselig og komfortabel.

Inneholder:

  • BABY Born badekar
  • Badeand - Berta
  • Nakkestøtte

Detaljer:

  • Mål: ca. 26 x 39 x 24 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell832691
EAN4001167832691
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.