Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born My First Swim Girl - dukke med svømmedrakt - 30 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
01205-98
   

Den lille jenta har allerede lært en hel del på babysvømming. Teknikkene hun liker best er crawl og butterfly. Når hun svømmer crawl, dypper hun en arm av gangen i vannet; i butterfly er det begge armene samtidig – og helt uten batterier!

Trekker du BABY Borns arm tilbake, gjør hun seg klar til neste omgang. Når armene slippes, svømmer hun gjennom vannet. Dukken har bevegelige ledd og hun kan enkelt sitte på bassengkanten å se på de andre som bader. Hennes søte badedrakt har Anden Berta-motiv samt artige volanger. Dukken er laget av vannavvisende materiale.

Inneholder:

  • BABY Born My First Swim Girl dukke
  • Badedrakt og badehette

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 12 mnd.

Merk: Følg bruksanvisningens beskrivelser for bading og tørking av dukken. Det er viktig at alt vann, inkludert på innsiden av dukken, får tid til å tørke helt opp.

Produktdetaljer
Modell827901
EAN4001167827901
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.