Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Pony Farm Horse - dukkehest med lyd og bevegelse - til dukker 43 cm

-25%

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Kampanjepris 445,50 Vår lavpris: 594,-
25%
Du sparer: 148,50
Utsolgt
SKU
06205-55

BABY Borns interaktive hest, Pony Farm horse, som går når du trykker den på øret og lager bedårende lyder.

Si hei til BABY Borns søte bestevenn! Baby Born er den fødte dyrevennen og denne hesten er det perfekte tilbehøret til din dukke. Ponnien vil tilby fortryllende underholdning til leketiden og du kan oppleve uendelig med eventyr sammen med Baby Born og denne magiske dyrevennen.

Ponnien har skinnende hvitt hår og hale. I tillegg lager hun bedårende lyder når hun hilser på sin bestevenn. Når BABY Born er klar til å ri, kan hun sette seg i salen. Trykk på det venstre øret og ponnien vil begynne å gå. Så morsomt!

Inneholder:

  • BABY Born Ponni
  • Børste
  • 3 spenner
  • Sal

Detaljer:

  • Mål: H 38 cm
  • Passer til dukker opp til 43 cm
  • Batteribehov: 3 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell827765
EAN4001167827765
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.