Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Sister - interaktiv brunette jentedukke med 6 funksjoner - gråter, drikker og bader - 43 cm

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 486,-
På lager
SKU
04218-116
   

BABY Born Sister - en interaktiv brunette jentedukke på 43 cm som både kan gråte, drikke og bades. Tilsammen har hun 6 morsomme funksjoner!

BABY Born er helt fascinert av søsterens lange brune hår og liker å leke frisør med det. Hun lager fletter, setter i spenner og fester det ekstra håret med farge i seg for å lage mer liv til håret. BABY Born søster sitter tålmodig når hun blir fikset på håret, men hvis BABY Born drar litt hardt i håret kan hun begynne å gråte ekte dukketårer. Men det er kun når hun har drukket vann fra flasken sin. De to søstrene elsker å bade og plaske sammen, og ofte vil de ikke opp av vannet igjen. Baby Born søster dukken har på seg en søt rosa topp med knuter på ermene og et lilla skjørt med asymmetrisk design. Den stripete leggingens matcher fargene på toppen. 

Den myke Baby Born søster dukken har fleksible og bøyelige knær og armer og er derfor enkel å kle på og bevege seg rundt. Dette gjør at hun kan sitte komfortabelt, men også å stå helt alene. Selv om dette er storesøsteren til de andre BABY Born dukkene kan de byttelåne klær. De er nemlig samme størrelse alle sammen. Er ikke det genialt? BABY Born søster kommer med 6 livlige funksjoner som inspirerer til rollespill og lek, noe som fremmer fantasi.  

Inneholder: 

  • BABY Born søster med brunt langt hår 
  • T-skjorte
  • Skjørt
  • Leggings og sko
  • Hårpynt
  • Hårbørste 
  • Flaske
  • Vennskapsarmbånd - til barn og dukke 

Detaljer: 

  • Mål: 43 cm (H)
  • Alder: fra 4 år 

Merk: Følg bruksanvisningens beskrivelser for bading og tørking av dukken. Det er viktig at alt vann, inkludert på innsiden av dukken, får tid til å tørke helt opp. 

Produktdetaljer
Modell831663
EAN4001167831663
MerkeBABY Born
831663 interaktiv søsterdukke fra baby born 831663 interaktiv søsterdukke fra baby born

Drikker

BABY Born Sister dukken drikker gjerne vann fra flasken sin.

831663 baby born sister dukke med langt brunt hår til styling 831663 baby born sister dukke med langt brunt hår til styling

Gre håret

Gre og style det lange, brune håret til dukken med børsten.

831663 badedukke fra baby born sister 831663 badedukke fra baby born sister

Bader

Sister-dukken elsker å bade! Bare husk å tørk dukken godt etterpå.

831663 dukke som kan gråte ekte dukketårer fra baby born sister 831663 dukke som kan gråte ekte dukketårer fra baby born sister

Gråter

Søsterdukken gråter ekte dukketårer når hun blir lei seg.

831663 babydukke som kan stå helt selv fra baby born 831663 babydukke som kan stå helt selv fra baby born

Står selv

Den interaktive dukken kan stå helt selv på egne ben.

831663 baby born dukke med fleksible knær 831663 baby born dukke med fleksible knær

Fleksible knær

Dukken har bøybare knær for mer autentisk lek.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.