Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Unicorn klespakke - enhjørningsklær til dukke 43 cm

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 547,-
På lager
SKU
06195-197
   

Det er ingen hemmelighet at BABY Born elsker enhjørninger. Denne store klespakken inneholder mye tøy og tilbehør til din BABY Born dukke (kjøpes separat) i et herlig enhjørningstema. Kle dukken i en deilig og myk hvit enhjørningsheldrakt som har et glitrende horn på hetten på kaldere dager.

Ved mildere temperatur kan du kle dukken i en rosa genser med enhjørning på, og et fargerikt og morsomt tu-tu-skjørt med enhjørningssandaler. Blir det litt kjølig er det bare å slenge over enhjørningsskjerfet. Når det er leggetid foretrekker BABY Born å ligge i den hvite og rosa regnbue-bodyen sin og enhjørningssovemasken. Med denne klespakken med tilbehør har du alt du trenger for en hverdag fylt med enhjørningsfestligheter!

Inneholder:

  • Heldrakt 
  • Body og sovemaske 
  • Genser og tu-tuskjørt
  • Skjerf og sandaler  
  • Armbånd og smykke 
  • Flaske 

Detaljer:

  • Passer til dukker på ca. 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell826201
EAN4001167826201
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.