Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Weather Duck Wardrobe - klesskap til dukke - med speil og værvarsel

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 694,-
Utsolgt
SKU
06205-16

Det er alltid greit å vite hvordan været er når man skal kle seg. Med dette klesskapet med innebygd værstasjon vet BABY Born akkurat hvordan hun skal kle seg. Spinn anden på toppen av dette BABY Born Weather Duck garderobeskapet for dagens værmelding. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær - så på med tøyet!

Det hvite klesskapet med rosda fronter har én side til å henge opp klær, og den andre siden har en hylle og 2 skuffer. Det finnes også et speil på den ene siden som kan brettes ut slik at BABY Born kan se speilbildet sitt før hun bestemmer seg for antrekket.

Inneholder:

  • BABY Born Weather Duck Wardrobe – garderobeskap

Detaljer:

  • Mål: L32 x B23 x H45 cm
  • Passer til klær for dukker opptil 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke og tøy følger ikke med

Produktdetaljer
Modell827987
EAN4001167827987
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.