Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Baby Einstein musikkinstrument med fargerike lys og lyd - 30 melodier og lyder

Baby Einstein - en verden av læring, musikk og morsomme venner for nysgjerrige små barn!

Baby Einstein kommer fra troen på at fremtiden tilhører dem som er nysgjerrige, og gjennom lekene fra Baby Einstein kan foreldrene hjelpe og bidra i utviklingen av barnets nysgjerrighet og oppdagelsestrang. Lekene fra Baby Einstein springer ut fra en TV-serie der små barn ble introdusert for musikk, historier, tall og språk tilpasset deres nivå. Lekene har gjennomtenkte funksjoner som fremmer barnets utvikling. Utforsk Baby Einsteins verden av læring, musikk og morsomme venner!

Vår lavpris: 287,-
På lager
SKU
07222-15
   

Dette musikkinstrumentet fra Baby Einstein får baby og småbarn til å danse og bevege seg til mer enn 30 melodier og lyder. Introduser den lille til en verden av musikk, med et stort utvalg sanger i alt fra klassisk til pop. Aktivitetsleken er enkel å ta med seg på tur, med stort håndtak slik at dere kan lage musikkfylte opplevelser med fargerikt lysshow hvor som helst. 

Her stimuleres barnets finmotoriske ferdigheter og sanser, mens de morer seg og danser til rytmene - eller kanskje leker DJ ved å klikke på de store knappene.

Inneholder:

  • Baby Einstein musikkinstrument

Detaljer:

  • Mål: ca. 22 x 6 x 13 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AA (inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellBE-12042
EAN074451120426
MerkeBaby Einstein
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.