Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Cutie Reveal Kitty - dukke med oransje kattekostyme og kjæledyr - 10 overraskelser

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 347,-
Medlemspris 175,-
På lager
SKU
10227-28
   

Barbie Cutie Reveal Kitty Doll en dukke med den søteste oppakningsopplevelsen. Når du åpner pakken finner du en myk, oransje pusekatt-venn, og fire overraskelsesposer. Lekesettet inneholder 10 overraskelser, inkludert en Barbiedukke og søtt kjæledyr! Ta av det søte kattepuskostymet for å finne din nye dukke med langt hår og vakre detaljer. I posene kan du finne overraskelser som skinnende klesplagg, fantastisk tilbehør og en mini kjæledyrskatt.

Kostymetoppen kan brukes som en varm og supermyk fleecejakke, og kostymehodet fungerer også som en superkomfortabel dyreseng til ditt nye kjæledyr. Overraskelsene fortsetter ved å dyppe den medfølgende svampebørsten i kaldt vann og bruke den både på dukken og kjæledyret. Se Barbie få dyreansiktsmaling, og kjæledyret åpner og lukker øynene i kontakt med vannet. Bruk kaldt vann for å aktivere, og varmere vann for å bytte tilbake.

Denne søte Cutie Reveal dukken byr på mange fine overraskelser, både ved oppakning og lek, og passer perfekt til barn fra 3 år og oppover.

Inneholder:

  • Barbie Cutie Reveal Kitty dukke med kattepuskostyme
  • 10 overraskelser

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHHG20
EAN194735071593
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.