Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Karrieredukke Coffee Shop - barista med kafè og over 20 tilbehør

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 396,-
På lager
SKU
05205-41
   

Utforsk kafèverden med dette Barbie karrieredukke Coffee Shop lekesettet. Hvis du elsker å lage kaffe og smoothies, kan du hjelpe Barbie å drive denne kaffebaren.

Barbie Coffee Shop lekesettet inneholder en Barbie dukke med en søt svart og hvit-stripete skjorte og et rosa forkle. Barbie er klar til å betjene kundene sine, og kaféen har en menytavle og en maskin til å lage deilig kaffe og forfriskende smoothies. Sett smoothiene i maskinen og vri på hjulet for å velge hvilken det skal være, dra deretter i spaken på siden og voila, en ferdig smoothie. Det følger også med ekstra utstyr som en kanne med melkesjokoladesirup, kaffekopper, smoothie-kopper, en tekopp og mye mer.

I kaffebaren finnes det også en egen seksjon til søtsaker og en frysedisk/skap til kald drikke. Når kundenes bestilling er klare kan Barbie ringe med klokken for å annonsere at kunden kan hente bestillingen sin. Nam nam! Barna vil elske de uendelige mulighetene for kreativ lek og morsomt rollespill i denne kaffebaren. Barbie karrieredukker inspirerer barn til å drømme stort og sikte høyt. Hver dukke kan oppnå sine mål med karriereinspirerte antrekk og tilbehør. Hvilken karriere drømmer du om?

Inneholder: 

  • Barbie barista dukke 
  • Kaffebar
  • Kaffekopper og smoothiekopper
  • Snacks og søtsaker 
  • Og mye mer 

Detaljer:

  • Mål kaffebar: 39 x 32 x 8 cm (LxBxH) 
  • Mål dukke: ca 29 cm (H) 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGMW03
EAN887961862881
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.