Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Extra dukke #13 med 15 tilbehør - brunette med rosa striper og malibu-skjorte og hund

-60%

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 374,-
60%
Du sparer: 224,-
På lager
SKU
08227-24
   

Lek med den tøffe stilen til Barbie Extra Doll #13 - en Barbiedukke med langt brunt hår med rosa striper i front og en søt hundevalp til kjæledyr.

Dukken kommer med 15 tilbehør i form av stilige klær og motetilbehør, samt valpevennen med kjæledyrstilbehør. Det vakre håret er lett å legge merke til med det rosa innslaget, og det henger løst nedover i fine bølger. Hun viser seg frem i sin selvsikre stil i en frynsete oversized basketball-skjorte til kjole, en blårutete jakke og høye beige boots. Motetilbehøret med basketballveske og statementsmykker er prikken over i'en på antrekket, og både Barbie og hunen har stilige solbriller på. Nå mener valpevennen at det er på tide og slappe av, og legger seg komfortabelt på den liksomoppblåsbare donuten sin.

Barbie Extra dukker rocker motebildet med utfordrende stiler og klare farger. Hver dukke har deres egne, unike stil som er både leken og og utfordrende. Kjæledyrene deres er alle ulike, men likevel like nydelige, og de har masse personlighet akkurat slik som eierne sine. Barbie Extra lar barn utforske det å uttrykke seg selv gjennom stil, og byr på en spennende mote- og stylingslekeopplevelse med poserbare dukker.

Inneholder:

  • Barbie Extra dukke #13
  • Oversized skjorte, jakke og sko
  • Valp
  • Smykker og solbriller
  • Donut-pute
  • Basketballveske

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHDJ46
EAN194735024438
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.