Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Extra dukke #1 med 15 tilbehør - med afro og lange fletter, fargerik pelsjakke og hund

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
02216-275
   

Utforsk den unike stilen til Barbie Extra Doll #1 - en Barbiedukke med afro og fletter, og en nydelig valpevenn til kjæledyr.

Dukken kommer med 15 tilbehør i form av stilig tøy og motetilbehør, samt vapen med kjæledyrstilbehør. Det mørke afrohåret har to lange fletter i front som rammer inn ansiktet. Hun viser seg frem i sin selvsikre stil i en iøyenfallende fluffy jakke i alle regnbuens farger. Under har hun på et moteriktig rødt treningssett, og hun har tennissokker i støvlettene. Motetilbehøret i form av statementsmykker er prikken over i'en på antrekket, og både Barbie og pelsvennen har stilige solbriller på.

Barbie Extra dukker rocker motebildet med utfordrende stiler og klare farger. Hver dukke har deres egne, unike stil som er både leken og og utfordrende. Kjæledyrene deres er alle ulike, men likevel like nydelige, og de har masse personlighet akkurat slik som eierne sine. Barbie Extra lar barn utforske det å uttrykke seg selv gjennom stil, og byr på en spennende mote- og stylingslekeopplevelse med poserbare dukker.

Inneholder:

  • Barbie Extra dukke #1
  • Hundevalp
  • Fluffy jakke og treningssett
  • Tennissokker og sko
  • Vesker og hårpynt
  • Solbriller

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGVR04
EAN0887961931884
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.