Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Extra dukke #1 med 15 tilbehør - med afro og lange fletter, fargerik pelsjakke og hund

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
02216-275
   

Barbie extra dukker rocker motebildet med utfordrende stiler og klare farger. Hver dukke har deres egne, unike stil som er både leken og og utfordrende. Deres kjæledyr, som alle er ulike, men likevel nydelige har masse personlighet som sine eiere.

Barbie Extra lar barn utforske selvbilde gjennom stil, og tilbyr spennende mote og stylinglek med utstillingsklare dukker, med hele 11 ledd for å fange øyeblikket og gjør en posering. Barbie Extra er ute etter å ha det moro med glitrende mote, gummibjørner, emojis og hår som får dem til å skille seg ut i mengden - ta med det ekstra vibber hvor enn du går.

  • Barbie Extra dukke med afro og fletter
  • Dukken har fargerik pelskåpe med rød over- og underdel, samt sølvfarget sko og tennissokker
  • Med sitt eget kjæledyr inkludert,med fargerikt tilbehør

Inneholder:

  • 1 Barbie Extra dukke med tilbehør
  • 1 Kjæledyr - hund med tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGVR04
EAN0887961931884
MerkeBarbie
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.