Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Prinsesse - juveler

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 147,-
På lager
SKU
05205-102
   

Barbiedukke merd juveltrykk på skjørtet. Hun har mørkt hår med rosa striper og en nydelig, lilla tiara.

Barbie Dreamtopias Prinsesser er kledd for enhver kongelig anledning eller eventyr i antrekk med avtagbare skjørt, vakre tiaraer og matchende sko. Hver Barbiedukke er inspirert av sitt hjemland - velg mellom Barbiedukker som representerer regnbuen, søtsaker eller glitrende fjell. Samle alle Barbie Dreamtopias dukker og tilbehør og la drømmene fly av sted.

Innhold:

  • Barbie
  • Skjørt
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGJK15
EAN887961813067
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.