Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Fashionistas dukke med scooter lekesett

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 357,-
Utsolgt
SKU
09236-46

La barn reise på scooter-tur med Barbie og hennes valp i dette lekesettet, med reiseinspirert tilbehør

Med Barbie Fashionistas Travel lekesettet kan barna dra på drømmereiser sammen med Barbie og hennes søte valp på denne kule scooteren, med fargerikt utseende og realistiske detaljer. Fest Barbiedukken på scooteren, sett valpen i kurven og skyv avgårde på rullemoro. Tilbehøret bidrar til fortellergleden og inkluderer en bolle og godsaker til valpen, samt reisetilbehør som kart, hjelm, vannflaske og mer. Barn kan selv tilpasse Barbie sin hjelm med klistremerker. 

 • Barbie reise-lekesett
 • Med Barbie Fashionistas dukke
 • 10+ tilbehør inkludert valpefigur

Med så mange stilige deler og fortellermuligheter utgjør denne Barbie-dukken med sin scooter en super gave for barn fra 3 år og videre oppover, spesielt om de i tillegg er interessert i reising. Hvor vil neste tur gå?

Inneholder:

 • Barbie dukke med antrekk og tilbehør
 • Scooter og hjelm
 • Valpefigur, hundeskål og snacks
 • Kart og mobil-tilbehør
 • Munnbind og vannflaske
 • Klistremerkeark

Detaljer:

 • Mål dukke: ca. 30 cm 
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHGM55
EAN194735052615
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.