Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Fold and Go 2-etasjes dukkehus med 4 fullt møblerte rom - tilbehør inkludert - 76 cm

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 587,-
På lager
SKU
06227-158
   

Dette stilige og sammenleggbare Barbie Fold and Go 2-etasjes dukkehuset har 4 lekeområder som kommer ferdig møblert med tilbehør og har 1 hundevalp inkludert.

Lekesettet inneholder masse spennende tilbehør til fantasifull lek, så hent favorittdukkene dine (dukker kjøpes separat) og la de flytte rett inn i Barbiehuset! Huset er enkelt å folde sammen når det ikke er i bruk. Lag frokost på kjøkkenet og nyt den i godt selskap i spisestua. Ta en dusj på badet og puss tenner før du legger deg på soverommet i andre etasje. Dukkehuset byr på 360 grader med lek og moro, og har fine detaljer til autentisk lek for de fantasifulle barna.

Det fullt møblerte Barbiehuset har et moderne design i ekte rosa Barbiestil, og siden Barbie elsker kjæledyr kommer dette settet med en søt hundevalp. Ønsk venner og familie velkommen ved inngangsdøren og by de på noe å spise mens valpen løper nysgjerrig rundt. Når lekestunden er over kan hele huset pakkes sammen for enkel opprydding og moro på farten. Med så mange lekemuligheter og mulige historiefortellinger er dette huset perfekt til barn fra 3-årsalderen og oppover.

Inneholder:

  • Barbie Fold and Go hus
  • Bord
  • 2 stoler
  • 1 valp
  • Stekepanne
  • Såpeflaske
  • Og mer!

Detaljer:

  • Mål: 76 x 50 (LxH)
  • Passer til dukker 30 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukker ikke inkludert.

Produktdetaljer
ModellHCD47
EAN0194735007653
MerkeBarbie
Se video
https://www.youtube.com/embed/J_AV8Zj6sWI
HCD47 dukkehus med bad HCD47 dukkehus med bad

Baderom

På den ene foldbare veggen finner du badet med toalett, hyller, og illusjon av flere baderomsmøbler.

HCD47 dukkehus til barbiedukker med soverom HCD47 dukkehus til barbiedukker med soverom

Soverom

Når mørket senker seg, kan Barbie gå å legge seg på soverommet i andre etasje.

HCD47 barbiehus med spisestue HCD47 barbiehus med spisestue

Spisestue

Lag maten på kjøkkenet, og spis ute i spisestuen i godt selskap.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.