Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie havfrue kostyme 4-5 år - Lang kjole med tyll-belte

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 334,-
På lager
SKU
09218-54
   

Med Barbie kan du være hvem du vil. Kle deg ut som Barbie havfrue med dette nydelige Barbie kostymet i størrelse 98 cm (målt fra skulderen og ned). Denne havfrue kjolen for barn i alderen 4-5 år består av en lang fargerik kjole med et tyll belte til livet. Med denne glitrende og detaljrike kjolen kan du gå inn i rollen en ekte Barbie havfrue. Kostymer er supert til lek, og perfekt for Barbie-fans!

Inneholder:

  • Barbie havfrue kostyme med kjole
  • Belte

Detaljer:

  • Alder: 4-5 år
  • Størrelse: 98 cm (målt fra skulderen og ned)
  • Materialet: 100% polyester
Produktdetaljer
Modell11664.4-5
EAN8026196968100
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.