Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Fashionistas #167 - blond Ken dukke med rullestol, batikkmønstret singlett, shorts og solbriller

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Medlemspris 207,90 30%
Vår lavpris: 297,-
Utsolgt
SKU
02216-247

Denne Barbie Fashionistas #167 Ken dukken tilbyr nye måter å leke på med manuell rullestol. Bruk den medfølgende rampen slik at han enklere kan komme seg inn og ut av Barbie Dreamhouse (selges separat). Rullestolen har fungerende hjul og bremse, og dukken har 22 bevegelige ledd i nakken, overarmer, albuer, overkropp, hofter, overbein, knær og ankler. Dukken har hvit, ermeløs overdel med batikkmønster foran, samt mørke shorts og hvite sko.

  • Manuell rullestol med hjul som kan rulle
  • Rampe inkludert
  • 22 bevegelige ledd

Barbie Fashionistas dukkene er designet for å gjenspeile den verden vi ser i dag, og skal tilby barn uendelige måter å skape historier og eventyr på. Fashionistas dukkene har ulike kroppsfasonger, hårfarger, hudfarger og stil. Sammen med deg er Barbie Fashionistas her for å lage utallige og morsomme eventyr.

Inneholder:

  • Barbie Fashionistas #167 Ken dukke i rullestol
  • Rampe
  • Batikkmønstret singlet
  • Mørke shorts
  • Hvite sko

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGWX93
EAN0887961949926
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.