Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie-dukker og lekesett

Produkter 1-52 av 136

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 136

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Kle opp din Barbiedukke i vakre kjoler, stilige klær og et stort utvalg av tilbehør. Barbie og vennene hennes elsker å pynte seg og skifte stil, og de tar på seg antrekk som lar dem innta ulike yrkesroller. Fyll klesskapet til Barbie med flotte klær, sko og smykker slik at hun har mye hun kan velge blant enten hun skal på jobb, på ferie eller ut på tur med vennene sine. Her finner du et stort utvalg av klær, tilbehør og utstyr til din Barbie-dukke.

En klassiker fra Mattel som aldri går av moten - de elegante og stilrene Barbie dukkene er morsomme for barn å leke med. Barbie passer for barn fra 3 år og oppover.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.