Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Innredning og leketepper

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 72

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 72

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Barnerommet er barnets egen sone, der det føler seg trygg, der barnet er sjefen og der deres interesser kan få fullt spillerom. Hvorfor ikke innrede rommet med nattlamper, hyller, dekor og interiør som gjenspeiler barnets interesser og personlighet. En nattlampe som lyser opp barnerommet om natten, en klokke og søvntrener som hjelper barnet med å forstå forskjellen på dag og natt, eller en projektor som spiller av koselige lysbilder. Løft lekene opp fra gulvet og still dem ut i ulike hyller og bokser som kan festes til veggen. En tipi eller telt gir et morsomt skjulested og pynter opp barnerommet. Velg blant innredning og tilbehør med motiv av morsomme karakterer som barna kjenner fra TV og film, eller dekorer med elementer som passer like godt på barnerommet som i resten av huset!

Leketepper og lekematter har ikke bare en funksjon, men de bidrar også til å dekorere barnerommet eller barnets lekeområde. Gjør om gulvet på barnerommet til en travel by med veier, parkeringsplasser og bygninger, og la lekebilene kjøre rundt, vente på tur i lyskrysset eller ta en rast på en ledig plass. Kanskje man tar turen til bondegården, hestefarmen eller til et sted dypt inne i jungelen? Bruk leketepper sammen med ulike figurer, dyr og lekesett som skaper morsom rollelek.

La teppet eller lekematten matche barnets lidenskap og interesser, og se hvor gøy det er når de kan ta leken til et nytt nivå samtidig som de her et spennende, men trygt underlag å utfolde seg på!

Har du en turner i hus, en som elsker å hoppe og sprette, eller ønsker du å gi lekerommet noe ekstra? Airtrack er en myk matte som fylles med luft. Disse mattene passer spesielt godt til turn og gymnastikk, men passer også til andre aktiviteter og super for balanse- og stabillitetstrening. Airtrack passer både små og store, barn og voksne.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.