Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Basseng og utstyr til basseng

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke

Sjekk ut våre store basseng, små basseng, rammebasseng, oppblåsbare basseng, og tilbehør og utstyr til basseng. Finn ditt basseng her!

Basseng og tilbehør til basseng Basseng og tilbehør til basseng

16 produkter

per side

Andre er også interessert i:

Vårt store utvalg av basseng og tilbehør og utstyr til basseng.

Oppblåsbare basseng, rammebasseng, babybasseng, store basseng, små basseng, basseng med filterpumper, barnebasseng, familiebasseng, vannpalass. Hva er vel mer gøy enn å leke med vann på varme sommerdager? Og med et basseng kan man avkjøle seg hjemme i sin egen hage eller på verandaen. Det å oppmuntre barn til lek utendørs er sjelden enklere enn når det også innebærer lek med vann. Gi barna tilgang til uteleker, badeleker, basseng og vann, og du gir dem timevis med morsom, aktiv lek i sommervarmen. Og for et barn er ikke temperaturen så viktig, det er sjelden for kaldt for å bade! Vi har basseng til barn, plaskebasseng til de minste barna, oppblåsbare basseng, basseng til barn, basseng med plass til voksne og større svømmebasseng der barna kan øve på svømmeferdighetene sine.

Vi har utvalget av basseng fra kjente leverandører som dekker ditt behov. Husk også å se vårt store utvalg av bassengutstyr og tilbehør til basseng, filterpumper, varmeelement, underlagsmatter, overtrekk og renseutstyr! Les mer om våre basseng, bassengutstyr og badeleker.

Basseng og badeleker er morsomme tilskudd og utvidelser til hagen, og en fin måte å bruke uteområdet når solen varmer. Når temperaturen stiger er det få ting som er bedre enn å ha et plaskebasseng, oppblåsbart basseng eller badebasseng i hagen eller på verandaen, og fylle dette med oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr. Her finner du store basseng med plass til hele familien eller vennegjengen, eller små plaskebasseng for de minste barna. Vi har alt du trenger for late, varme sommerdager i solen!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.