Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Batman Armory Attack Batcycle figursett - Batman vs. Swamp Thing - 10 cm

-35%

Batman leker og utkledning

Batman tar opp kampen mot skurker og onde krefter i Gotham City. Til forskjell fra andre superhelter har ikke Batman superkrefter, men benytter seg av sitt intellekt, medhjelpere, kampsport-kunnskaper, science og teknologi. Nå kan du også ta del i Batmans verden med Batman-figurer, Batman lekesett, Batman-kostymer, Batman våpen, og tilbehør til Batman. Bli med Batman skjult i natten mulm og mørke, mens han bekjemper sine fiender i Gotham City.

35%
Kampanjepris 222,30 342,- Du sparer: 120,-
På lager
SKU
06226-128
   

Lag dine egne Batman-eventyr med Batman vs Swamp Thing Armory Attack Batcycle figursettet!

De eksklusive 10 cm høye Batman og Swamp Thing actionfigurene har detaljerte utføring i tegneserie-stil og våpen-tilbehør som bringer dine favoritt Batman-karakterer til live. Rust opp Batman med en hammer, gripkrok, skulderkanon og mer. Sett Batman på Batcycle kjøretøyet sitt, snurr Batcycle-hjulet for å feste tilbehør og dere er klare til å ta opp kampen mot Superskurkene.

Batman- og DC-fans i alle aldre vil elske disse Batman actionfigurene til å engasjere fantasien og lage sine egne episke Superhelt-kamper og eventyr. Samle flere figurer og kjøretøy fra et stort utvalg Batman-sett for den ultimate DC-samlingen. Gjør klar for episk action med Batman og Swamp Thing!

Inneholder:

 • Batman actionfigur
 • Swamp Thing actionfigur
 • Batcycle kjøretøy
 • 6 tilbehør

Detaljer:

 • Mål figurer: ca. 10 cm (H)
 • Alder: fra 3 år
  Produktdetaljer
  Modell6064766
  EAN778988343227
  MerkeBatman
  Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.