Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bayer Design Trendy dukkevogn med stelleveske - lilla og rosa

Dukker og dukkevogner fra Bayer Design - høy kvalitet og naturtro design

Dukkene og dukkevognene fra Bayer Design lar barna leke, utforske og skape morsom og lærerik rollelek. Dukker med bedårende utseende og nydelige klær. Dukkene har en rekke ulike funksjoner som for eksempel at de kan le, gråte, drikke, og flere andre interaktive funksjoner som gjøre dem realistiske og naturtro. Dukkevogner med mange ulike funksjoner, bagvogner, sportssvogner og tilbehør som gjør trilleturen til en lek. Dukkene, dukkevognene og tilbehøret fra Bayer Design overbeviser med sin høye kvalitet og realistiske design. 

Vår lavpris: 576,-
Utsolgt
SKU
06234-21

Trendy er en vakker dukkevogn fra Bayer Design, med moderne farger og passer for dukker opp til 46 cm. Dukkevognen har justerbart håndtak, så den kan tilpasses barnet ditt, og i tillegg kan vognen slås raskt sammen for enkel transport. Dukkevognen kommer med en praktisk og romslig kurv under liggedelen, samt en matchende stelleveske med skuldereim.

Inneholder:

  • Bayer Design Trendy dukkevogn
  • Stelleveske

Detaljer:

  • Mål: ca. 67 x 41 x 68 cm
  • Høyde Håndtak: 39-68 cm
  • Farge: Lilla og rosa
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13057AA
EAN4003336130577
MerkeBayer Design
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.