Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bayer Design XEO Combi dukkevogn med stelleveske - mørkerød med stjerner

Dukker og dukkevogner fra Bayer Design - høy kvalitet og naturtro design

Dukkene og dukkevognene fra Bayer Design lar barna leke, utforske og skape morsom og lærerik rollelek. Dukker med bedårende utseende og nydelige klær. Dukkene har en rekke ulike funksjoner som for eksempel at de kan le, gråte, drikke, og flere andre interaktive funksjoner som gjøre dem realistiske og naturtro. Dukkevogner med mange ulike funksjoner, bagvogner, sportssvogner og tilbehør som gjør trilleturen til en lek. Dukkene, dukkevognene og tilbehøret fra Bayer Design overbeviser med sin høye kvalitet og realistiske design. 

Vår lavpris: 746,-
Utsolgt
SKU
06234-14

Mørkerød XEO Combi dukkevogn fra Bayer med stellevekse inkludert, har justerbart håndtak og vendbar liggedel og passer til dukker opp til 46 cm.

Denne XEO Combi dukkevogn fra Bayer er mørkerød med stjerner og har et moderne design og passer for dukker op til 46 cm. Med sitt justerbare håndtak kan denne dukkevogn enkelt justeres til barnets høyde. Vognenes liggedel kan monteres enten i kjøreretningen eller mot barnet ditt, og det er også mulig å endre vinkelen på liggedelen slik dukkevogn kan gjøres om til en sportsvogn med noen få enkle grep. Kalesjen passer begge veier, så den lille dukke alltid er beskyttet mot sol og vind. De svingbare forhjulene sørger for stabil kjøring, og dukkevognen kan lett slås sammen for enkel transport. Den medfølgende stellevesken har et langt håndtak så den kan brukes som skulderveske, samt to korte håndtak, så den kan brukes som håndveske.

Inneholder:

  • Bayer Design XEO Combi dukkevogn
  • Stelleveske

Detaljer:

  • Mål: ca. 68 x 37 x 73 cm
  • Høyde håndtak: ca. 58-71 cm
  • Farge: Mørkerød med stjerner
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell17023AA
EAN4003336170238
MerkeBayer Design
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.