Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Andre kjøretøy

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 222

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 222

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Det finnes utrolig mange ulike typer kjøretøy, både på hjul, med vinger og rotorer, og som beveger seg i vann, og det er en hel verden av ulike biler og kjøretøy for barna å oppdage. I denne kategorien har vi samlet biler og kjøretøy av ulike typer i forskjellige størrelser og former. Kjøretøyene er detaljert utformet med naturtro detaljer og realistisk utseende fra kjente merkevarer.

La barna leke med små lekebåter, lekefly, lekehelikoptre, utrykningskjøretøy, snøscootere, motorsykler, busser og andre morsomme kjøretøy som byr på timevis med lek. Interessen for biler og kjøretøy varer ofte evig! Utrykningskjøretøy kommer i ulike modeller og størrelser. Her finner du brannbiler, ambulanser og politibiler med ulike funksjoner og tilbehør. Felles for de fleste utrykningskjøretøyene er at de kommer med norsk design.

Utvalget av kjøretøyene er godt og blandet, med ulike størrelser og funksjoner. Noen av våre kjøretøy er fjernstyrte, noen leveres med batteri, andre lekebiler og kjøretøy kommer med lys og lyd eller er opptrekkbare. Man kan kjøpe både enkeltstående kjøretøy og lekesett med flere kjøretøy eller utstyr for mer kreativ moro, så her er det noe for barn i alle aldre.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.