Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Infantino Larve-rangle - 24 cm

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 96,-
På lager
SKU
05216-53
   

Morsom rangle fra Bkids Infantino, formet som en søt larve. Denne larven har en kropp fylt med perler som rasler ved bevegelse. Se barnets fascinasjon når du ruller larven fram og tilbake over gulvet. Små barn vil elske å riste på denne leken, og høre lydene som følger. Flott stimuli av barnets sanser og årsak-virkning.

Inneholder:

  • 1 Bkids Infantino rangle

Detaljer:

  • Mål: 24 x 5 x 6 cm
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
Modell216561
EAN3021105165613
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.