Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Eple-rangle med tre-kjerne og silikonramme

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 146,-
På lager
SKU
08206-122
   

Denne leken har en fleksibel silikonramme med trekjerne. Kjernen har to ringer rundt seg som lager en raslende lyd når babyen rister på leken. Perfekt underholdning som fremmer motorikk og sanse-utvikling, samt gir en forståelse for årsak-virkning.

Leken er lett for barnet å gripe tak i og holde fast om, og takket være sin fleksible form kan den også brukes til å rulle over gulvet.

Inneholder:

  • 1 Hape rangle

Detaljer:

  • Alder: fra 3 mnd.
Produktdetaljer
ModellE8500
EAN6943478030534
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.