Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hape Herr Frosk stableleke med lyd - 7 deler

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 138,-
Få igjen på lager
SKU
05195-271
   

Mr. Frosk hjelper barna å lære om farger, tall og lyder! Stable de forskjellige ringene på den gyngende basen mens du hører etter ulike lyder. Med Hape Mr. Frosk stableleke kan barna bygge og demontere frosken mens de lærer farger og lyder. Ringene har ulike farger og overflater og det kan være spennende å kjenne, riste og klemme. Og når frosken gynger vil den lage ulike lyder.

Dette fine leketøyet, for barn fra 12 mnd. og oppover, hjelper barna og utvikles motorisk. Tren øye-hånd koordinasjon med dette fantastiske leketøyet for små barn.

Inneholder:

  • Hape stableleke

Detaljer:

  • Deler: 7
  • Mål: ca. 12 x 12 x 19 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellE0457
EAN6943478024953
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.