Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Herr Frosk stableleke med lyd - 7 deler

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 138,-
På lager
SKU
05195-271
   

Mr. Frosk hjelper barna å lære om farger, tall og lyder! Stable de forskjellige ringene på den gyngende basen mens du hører etter ulike lyder. Med Hape Mr. Frosk stableleke kan barna bygge og demontere frosken mens de lærer farger og lyder. Ringene har ulike farger og overflater og det kan være spennende å kjenne, riste og klemme. Og når frosken gynger vil den lage ulike lyder.

Dette fine leketøyet, for barn fra 12 mnd. og oppover, hjelper barna og utvikles motorisk. Tren øye-hånd koordinasjon med dette fantastiske leketøyet for små barn.

Inneholder:

  • Hape stableleke

Detaljer:

  • Deler: 7
  • Mål: ca. 12 x 12 x 19 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellE0457
EAN6943478024953
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.