Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Hape draleke i tre - frosk med munn som åpner og lukker seg

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 134,-
På lager
SKU
05195-278
   

Trekk denne glade frosken med deg og hans munn vil åpne og lukke seg. Kanskje han prøver å fange fluer – eller kanskje synge til vennene sine. Froskens munn åpnes og lukkes når den trekkes i tauet. Den har et attraktivt, fargerikt design med store spennende øyne. Hjulene er store, robuste og i trekonstruksjon. God tur!

Inneholder:

  • 1 Hape draleke - frosk

Detaljer:

  • Mål: ca. 12 x 10 x 8 cm (LxBxH)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellE0361
EAN6943478025066
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.