Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki Senses draleke i tre - pinnsvin 14 cm

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 254,-
På lager
SKU
06206-124
   

En klassisk draleke fra Micki formet som et pinnsvin i tremateriale med detaljer i mykt lin! Dra i snora, så følger pinnsvinet med deg hvor enn du går! De morsomme fargene og kombinasjonen av ulike naturmaterialer gir et mykt inntrykk og gjør at barna får brukt flere av sansene i leken. Hvordan føles pinnsvinets taggete kropp? Og hvordan låter det når du drar den over gulvet? Draleken oppmuntrer det lille barnet til å gå - den blir en morsom kompis å ha med på eventyr.

Detaljer:

  • Mål Produkt: 14 x 8 x 12 cm
  • Mål Pakke: 20 x 11 x 14,5 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell102186
EAN7315621021864
MerkeMicki
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.