Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Micki Senses bankebrett i tre - fra 12 mnd

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
07195-122
   

Mickis bankebrett i tre med rosa detaljer i mykt lin og PVC-fri plast! Bankebrettet er en klassisk treleke som både er morsom og sørger for at barnet får trent opp koordinasjonen og motorikken. Her formet som en søt, liten gris!

De morsomme fargene og kombinasjonen av ulike materialer gir et mykt inntrykk og gjør at barna får brukt flere av sansene i leken. Hvordan føles det å ta på grisens myke hale? Og hvordan låter det når du slår ned spikrene?

Hamrebrettet har ben av myk plast, noe som reduserer støynivået i tillegg til at det står stabilt og ikke etterlater seg merker på underlaget. Også hammerhodet er av myk plast for å dempe lyden og unngå merker.

Inneholder:

  • Micki Senses bankebrett i tre

Detaljer:

  • Alt av plast er ftalat- og PVC-fritt
  • Mål: L23 x B10 x H10 cm 
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell102178
EAN7315621021789
MerkeMicki
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.