Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO bankebrett i tre 30515 - sort med 8 pinner

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 238,-
På lager
SKU
4279
   

Det klassisk bankebrett fra BRIO har vært en favoritt bland barn i mange år. En super leke til å utvikle motorikken, lære hånd-øye-koordinasjonen og bedre konsentrasjonen.

Denne klassiske treleken kommer i sort med matchende klubbe med rødt håndtak og plugger i rød og hvit. Og når de små har slått og banket på den ene siden, er det bare å snu leken og så begynner moroa igjen.

Inneholder:

  • 1 BRIO bankebrett
  • 1 hammer
  • 8 plugger

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 x 11 cm (BxH)
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell30515
EAN7312350305159
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.