Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Baby Einstein Mini Piano - musikkleke med ulike lyder

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 147,-
På lager
SKU
05195-274
   

Musikk er gull verdt når du vil holde din baby underholdt og engasjert. Med dette søte pianoet kan babyen trykke på tangentene for å oppdage de tre modusene:

  • Instrumentmodus - hvor babyen kan lytte til ulike lyder fra tromme, fiolin eller horn.
  • Nummermodus - hvert trykk på tangentene presenterer tallene 1-5 på engelsk, fransk og spansk.
  • Dyre-utforskermoduset - ulike dyrelyder spilles når tangentene berøres.

Baby Einstein pianoet lager ikke bare lyd, det lyser også med fine farger når barnet spiller. Dette instrumentet presenterer barnet for tall, instrumenter og dyr og er et fantastisk læremiddel for de små! Volumknappen har tre nivåer og kan enkelt skrus opp eller ned på volumet.

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 AA batterier
  • Mål: L23 x B18,5 x H6 cm
  • Alder: fra 3 mnd.
Produktdetaljer
Modell6146
EAN6943478027251
MerkeHape
Alder1, 2, 3, 4
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.