Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Hape Sorteringsboks i tre - putteleke med klosser som lager lyd

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
14343
   

Perlefylte klosser tilføyer en ny dimensjon til denne fargerike sorterinsleken i tre fra Hape. La barnet utforske former og lyder ved hjelp av klossene, og prøve finne riktig kloss til riktig hull. Med 6 klosser og en sekskantet putteboks. 

Putteleker er perfekte verktøy for læring av former, motorikk og logikk. Med denne leken kan barnet trene opp sanser og årsak-virkning, og lære seg form- og fargegjennkjenning.

Inneholder:

  • 1 sorteringsboks
  • 6 former

Detaljer:

  • Mål produkt: ca. 15 x 12 x 17 cm (LxBxH)
  • Mål eske: 26 x 14 x 18 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 12 mnd. 
Produktdetaljer
ModellE0407
EAN6943478002548
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.