Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Hape 3-i-1 xylofon-hund i tre med bjelle - fra 18 mnd

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
08216-19
   

Denne xylofonen fra Hape er formet som en søt hund, perfekt for barn fra 18 måneder som liker dyr og musikk. Her får man 3 instrumenter i 1. Spill xylofon ved å slå på de forskjellige platene, eller dra den over hundens øre som fungere som et rytmebrett. Avslutt spillesesjonen med en pling på hundens nese.

Barn vil elske å utforske nye sanser og lyder ved å lytte, se og føle. Instrumentet er også en fin mulighet til trene på motoriske ferdigheter og årsak-virkning.

Inneholder:

  • 1 Hape 3-i-1 xylofon med stikke

Detaljer:

  • Mål: ca. 39 x 24 x 5 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
ModellE8534
EAN6943478032873
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.