Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Roll and Rattle draleke i tre - kattepus med nøste

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 232,-
På lager
SKU
04225-09
   

Hape Roll & Rattle Draleke i tre - kattepus med nøste er en morsom utviklingsleke for barn fra 12 mnd.

Denne søte katten vil aldri slutte å leke med garnnøstet sitt! Trekk katten over gulvet med snoren for å se den logre med halen og rulle garnnøstet rundt i potene. Den morsomme draleken er perfekt for barns motoriske utvikling. Leken kan skyves foran barnet mens han/hun kryper, eller dras i snoren for de som allerede kan ta sine første ustabile skritt.

Inneholder:

  • Hape roll and rattle draleke i tre – kattepus

Detaljer:

  • Mål: 21 x 18 x 9 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell87-0366
EAN6943478034983
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.