Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Oball Rollin' Rainstick rangle - ball med regnpinne - flerfarget

Oball - motorikk-leken for babyer og små barn

Oball er aktivitetsleken som utfordrer barnets motoriske utvikling og øye hånd-koordinasjon. Oball er utformet for å passe perfekt i en liten hånd, og de store, gjenkjennelige hullene gjør den enkel å gripe. Oball babyleker aktiviseres de små med spennende farger og former som er enkle å gripe og holde. Oball aktivitetsleker til baby kommer i mange ulike former, fasonger og farger.

Vår lavpris: 184,-
På lager
SKU
04216-171
   

Rollin' Rainstick rangleballen med regnpinne fra Oball™ har et klassisk design som er enkel for babyer å gripe ta tak i og leke med. Inni ballen er det et gjennomsiktig rør fylt med fargerike kuler som lager behagelige lyder når babyen rister og leker med ballen.

Perfekt sansestimulering med lyder og farger. Leken kan dessuten ses på som et verktøy for utvikling av motorikk og forståelse av årsak-virkning.

Inneholder:

  • Oball Rainstick rangleball

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 cm (Ø)
  • Farge: multifarget
  • BPA-fri
  • Alder: fra 3 mnd.
Produktdetaljer
Modell81030
EAN834282000300
MerkeOball
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.