Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bondegårds-lotto - barnespill med bilder av gårdsdyr

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 113,-
På lager
SKU
2377
   

La barna spille Bondegårdslotto med dette flotte lottospillet med bilder av dyrene på gården. Lotto er barnas første og beste spill, og barnespillet passer til barn fra 2 år. I lottospillet har barna hver sin lottoplate med bilder foran seg, og det gjelder å bli den førtse spilleren som fyller lottoplaten med brikker som passer til bildene. Det er enkelt og underholdende, og utfordrer barnas hukommelse og evnen til å kjenne igjen dyrene.

Inneholder:

  • Bondegårdslotto - barnespill

Detaljer:

  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell14073
EAN7031650140733
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.