Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Super Mario memo-spill - finn to og to like

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 128,-
Utsolgt
SKU
03216-192

Dette memo-spillet fra Ravensburger har motiver som barna kjenner fra Nintendo Super Mario-verdenen, og er et klassisk Memospill hvor målet er å finne to og to like!

Memo er et morsomt huskespill der det gjelder å samle billedpar, dvs. to og to bilder som er helt like. Vinneren er den som har samlet flest par når spillet er slutt. Her får barnet trent opp konsentrasjonsferdighetene sine, mens de leter etter og memorerer sine favorittmotiv.

Inneholder:

  • 72 Super Mario bildekort

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-8
  • Mål eske: 19 x 19 x 4,8 cm (BxHxD)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell208272
EAN4005556208272
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.