Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Bright Starts Rattle and Roll Ford 150 Raptor - blå

Bright Starts har det lykkeligste oppdraget i verden - skape latter og glede for de minste barna!

Bright Starts har troen på at den største gleden foreldre og barn kan ha er tiden de tilbringer sammen gjennom lek, sang eller kosestund. Barna lar seg ikke påvirke av gårsdagen eller morgendagen, men de er til stede i øyeblikket, og med små overraskelser som kan oppstå møter man latter og uforglemmelige øyeblikk. Gjennom morsomme lyder, former, farger og funksjoner skaper Bright Start lekene som barna elsker, som utfordrer og som bidrar i barnets utvikling. 

Vår lavpris: 112,-
På lager
SKU
07206-48
   

Ford 150 Raptor racerbil fra Bright Starts med Oball-teknologi. Introduser barnet til en verden av racerbiler med hjelp av Oballs teknologi som er perfekt for små barnehender. Her får du en tøff bil som er enkel for barnet å gripe tak i og holde på.

En ypperlig leke som hjelper barnet å utvikle sine motoriske egenskaper. Med raslende perler i hjulene som gjør denne bilen ekstra morsom å kjøre over gulv og bord.

Detaljer:

  • Alder: fra 6 mnd.
  • BPA-fri
Produktdetaljer
Modell12148
EAN0074451121485
MerkeBright Starts
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.