Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brillebjørn vaskebjørn knottepuslespill 6 brikker - puslespill i tre

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
03202-142
   

Se de aller yngste barna pusle dette søte puslespillet i tre med motiv av vaskebjørnen Brillebjørn. Knottepuslespillet består av 6 brikker, og brikkene er lette å bruke med knotter som sitter ordentlig fast. Knottepuslespill lærer barnet om form og ulike modeller, og utfordrer barnets motorikk. Dette knottepuslespillet i tre kommer med motiv av Brillebjørn som barna kjenner fra barne-TV. Knottepuslespill passer for de minste barna, og det er ofte barnets første møte med puslespill.

Inneholder:

  • Knottepuslespill med Brillebjørn

Detaljer:

  • Antall brikker: 6
  • Alder: fra 1,5 år
Produktdetaljer
Modell513031
EAN7031655130319
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.